Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Α.Ο ΒΟΥΠΡΑΣΙΟΥ – ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ ΡΙΟΛΟΥ. 1-0

Α.Ο ΒΟΥΠΡΑΣΙΟΥ – ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ  ΡΙΟΛΟΥ. 1-0   

                                    

Σημαντική  νίκη πέτυχε η ομάδα μας σήμερα στην έδρα μας απέναντι στόν δυνατό Πανμοβριακο Ριολου. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι κατάλληλες και το γήπεδο όχι σε καλή κατάσταση , παρ όλα αυτά κερδίσαμε με προσωπική ενέργεια του έμπειρου αμυντικού Τάκη Αβραμη (60' λεπτο )με δυνατο αριστερο σουτ μέσα από την μικρή περιοχή . 
Το δεύτερο γκολ θα μπορούσε να είχε έρθει από την ομάδα μας έπειτα από γυρίστη κεφαλιά του Giorgio που την απέκρουσε με δυσκολία ο Ζηκος . Είχαμε κλασικές ευκαιρίες να διευρύνουμε το σκορ πάλι με τον Giorgio στο 70' και 74' , με τον Κοτσα στο 65 με δυνατό σουτ πέρασε η μπάλα δίπλα από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων . Ευκαιρίες χάθηκαν και από Παπαζαφειρη και από τον νεαρό Διακατο (δοκάρι στο 69'). Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια κλασική ευκαιρία στο 75' να κάνουν το 1-1 αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του πορτιερο μας Ηλία Γεωργακοπουλο . 

Σύνθεση : (Δ.Κουτσογιαννόπουλος) Γεωργακόπουλος , Τσολόπουλος , Αβράμης , Κικινας,Βασιλόγιαννης , Γασπαρινάτος , Chirita , Διακάτος , Παναγόπουλος G , Kότσα , Παπαζαφείρης . 

Αλλαγές : 73 ‘ Διακάτος – Μηλαδόπουλος ,  80‘ Giorgio – Oρλώφ Θ .